ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Kerrostalo | 3 h, kt, kh, p

Perilänkuja 4, Vermonnitty, Perkkaa, Leppävaara, Espoo

Hinta

325 000 €

Koko

59 m²

Vuosi

2020

Valoisa ja tehokas kolmio Leppävaaran Vermonniityssä tarjoaa loistavat mahdollisuudet luovaankin sisustamiseen Muuta nyt aivan Leppävaaran naapurustoon, urbaaniin Vermonniittyyn rakennettuun "kotikortteliin", jonka läheltä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät kattavine palveluineen ja toimivine liikenneyhteyksineen. Vuonna 2020 rakennetun Asunto Oy Espoon Virranvälkkeen asunnot on suunniteltu toimivan tilankäytön ehdoilla. Myynnissä olevan kolmion sydämenä on avara oleskelutila, jonka eteisen puoleisessa päädyssä on moderni, vaaleasävyinen Puustellin keittiö integroiduin kodinkonein. Asunnon molemmat makuuhuoneet sijoittuvat olohuoneen toiseen päätyyn, pienempi makuuhuoneista soveltuu myös mainiosti kompaktiksi työtilaksi. Sisäänkäynnin vierestä löytyy avara kylpyhuone/WC-tila, joka luo riittävät puitteet toimivaan pyykkihuoltoon. Asunnon oleskelutilasta avautuvat laajat ikkunapinnat useamman taloyhtiön hallinnanjakosopimuksella jaetulle puistomaiselle piha-alueelle. Olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, joka muodostaa keväästä lämpimään syyskesään oman, oleskelutilaa laajentavan huoneensa. Lämmitys on toteutettu koko asunnon osalta lattialämmityksellä, eli patterit eivät ole rajoittamassa sisustajan luovuutta. Säilytystilat on toteutettu näkemyksellä: sekä eteisen että makuuhuoneiden liukuovikomerot on varustettu laadukkain Elfa-sisustein. Syksyllä 2023 liikennöintinsä aloittaneen pikaraitiotien pysäkki on viereisen Perkkaantien varressa ja tarjoaa sujuvat yhteydet Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välillä. Reilun kilometrin päässä sijaitsevasta kauppakeskus Sellosta löydät pääkaupunkiseudun kattavimmat palvelut ja Leppävaaran asemalta matkaat junalla reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan. Asunnon ostajalle on tarjolla myös erillisosakkeina lämpöpistokkeella varustettu autohallipaikka viereisestä Perilänkujan pysäköintitalosta 11.000 euron hintaan. Omalla autolla matkaat sujuvasti pitkin Kehäteitä sekä Turuntietä eri puolille pääkaupunkiseutua. Asunto Oy Espoon Virranvälke on myös ekologinen valinta: taloyhtiön katolle toteutettu aurinkovoimala tuottaa tällä hetkellä energiaa vain kiinteistön tarpeisiin, mutta myöhemmin perustettavan energiayhteisön myötä energiaa voidaan aikanaan ohjata myös asuinhuoneistojen käyttöön. Huomaathan, että alun perin valinnaiselle vuokratontille rakennetun taloyhtiön tonttiosuus on lunastettu ja sisältyy nyt myynnissä olevan asunnon velattomaan myyntihintaan. Ota yhteyttä ja varaa oma yksilöllinen esittelyaikasi jo tänään: Harto Pasonen myyntineuvottelija, BBA 050 529 9768 harto.pasonen@roof.fi ROOF LKV Espoo Oy Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 2.6. 11:20 - 12:00

Edustava kolmio avarin ikkunapinnoin Vermonniityn uudella asuinalueella. Autohallipaikka saatavilla erillisosakkeena. Tervetuloa ensiesittelyyn!

Esittelijänä Harto Pasonen
p. 050 529 9768

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20674181
Sijainti
  • Espoo Perkkaa Vermonnitty, Leppävaara
  • Perilänkuja 4, 02600 Espoo
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, kt, kh, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59 m²
Kokonaispinta-ala
59 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

323 445,32 €

Velkaosuus

1 554,68 €

Velaton hinta

325 000,00 €

Neliöhinta

5 508,47 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Osakkeelle kuuluva lainaosuus liittyy taloyhtiön aurinkovoimalahankkeeseen, jonka osakaskohtainen kustannus 1554,68 €, josta suoritetaan vastikkeessa 29,50 €/kk.

Vastike

Hoitovastike

230,10 € / kk

Pääomavastike

29,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

262,20 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike liittyy taloyhtiön aurinkovoimalahankkeeseen, josta osakaskohtainen lainaosuus 1.554,68 €, josta maksetaan vastiketta 29,50 €/kk. Tietoliikennevastike (Elisa laajakaista 25 M) 2,60 €/kk. Vuokratontin haltija Suomen Asunnot ja Tontit I Ky, vuokrasopimus voimassa 28.09.2048 asti. Vuokratontin lunastushinta 896 €/m2 vuonna 2023. Hinta kohoaa elinkustannusindeksillä vuosittain. Tämän asunnon osalta vuokratontin osuus lunastettu ja sisältyy asunnon hintaan, joten asunto on vapautunut tontin vuokravastikkeen maksamisesta.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

24,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Tehdyt remontit
Molemmissa makuuhuoneissa maalattu tehosteseinät. Ei edellytä erillisiä suunnitelmia tai ilmoitusta taloyhtiölle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyväkuntoinen, muuttovalmis asunto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Moderni vaalea keittiö integroiduin kodinkonein. Flash Black -laminaattitaso, välitilassa taustamaalattu lasi. Gustavsberg Nautic -hana, Lapetek Luna -allas. Maalatut seinät, laminaattilattia.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Moderni, täydellisesti varustettu kylpyhuone. Tilaa pesutornille, lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Avara keittiötilaan yhdistyvä olohuone, josta isot ikkunapinnat itään puistopihalle. Lattialämmitys kaikissa huonetiloissa.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Käynti kahteen makuuhuoneeseen olohuoneen molemmista päädyistä. Makuuhuoneista näkymät itään (suurempi) ja pohjoiseen (pienempi). Lattialämmitys kaikissa huonetiloissa.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Petri Wuotila, Helsinki Valimotie, puh. 010 228 2000.
Huolto
Leppävaaran Kiinteistöhoito Oy.
Taloyhtiöön kuuluu
Askarteluhuone, Kellarikomero, Taloyhtiössä on sauna, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Hissi, Talopesula/itsepalvelupesula
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Autohallipaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen myynnin yhteydessä yhtiöllä ja osakkailla lunastusoikeus, ellei samanaikaisesti siirry uudelle omistajalle myös yhtiön asunto-osakkeen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistusoikeus.
Muuta: Huoneistokohtainen ilmanvaihto. Naapuritalossa oleva sisäkuntosali asukkaiden käytössä.

Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen perimään tai jättämään perimättä tarvittaessa enintään (2) ylimääräistä hoito- ja rahoitusvastiketta yhtiön taloustilanteen niin vaatiessa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka.

Tehdyt remontit
Yhtiö valmistunut 2020. Tilikauden 2022 aikana tehty huoltokirjan mukaisia kunnossapitotoimia. Erillistä kunnossapitotarveselvitystä ei ole laadittu, koska yhtiö on uusi.
Tulevat remontit
Yhtiö valmistunut 2020. Yhtiön hallitus katsoo, ettei vuosille 2023-27 ole tiedossa sellaisia peruskorjaustoimenpiteitä, joilla olisi merkittävä vaikutus yhtiön tiai osakkaiden talouteen. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaiseista kustannuksista.
Energialuokka
B (2018), Optiplan Oy, Milla Vähä-Ruohola.
Tontin koko
3 050 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Virranvälke

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Perkkaan koulu (1-8 lk.). Yläkoulun 9. luokka aloittaa koulussa syksyllä 2024.
Palvelut: K-Market Perkkaa. Perkkaan uuden K-Supermarketin on määrä valmistua vuoden 2024 loppupuolella.
Muut palvelut: Kauppakeskus Sellon kattavat palvelut kilometrin päässä.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja lähialueella.
Liikenneyhteydet
Raide-Jokeri kulkee välillä Itäkeskus-Keilaniemi, Vermon pysäkki 200 m päässä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon yhteydessä myydään myös kylmä, sähköpistokkeella varustettu autohallipaikka erillisillä osakkeilla (nrot 2458-2460) hintaan 11.000 €. Yhtiöllä ja osakkailla on lunastusoikeus autohallipaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen siirtyessä uudelle omistajalle, ellei samassa yhteydessä siirretä omistusoikeutta yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavaan osakeeseen.
Autohallipaikat osakkeina, ei vuokrattavia paikkoja. Autopaikkoja 42 autohallissa ja yksi moottoripyöräpaikka. Osa autohallipaikoista on varustettu sähköautonlatauspisteellä, jonka sähkönkulutus mitataan erikseen autohallipaikkakohtaisesti. Osakas ilmoittaa sähköauton latauksesta isännöitsijäntoimistoon ja autopaikan maksuihin lisätään sähkövastike-ennakko 50,00 €/kk.
Pihan kuvaus
Talojen välissä olevalla puistopihalla lasten leikkipaikka sekä yhteinen oleskelutila. Naapuritalon yhteydessä olevalla piha-alueella myös aikuisille suunnattu ulkokuntosali.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Perkkaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pasonen Harto

Myyntineuvottelija

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.